2012 TOP 10 movies

Ugye január első hetében mindig az előző év top listáit látjuk mindenhol. Hát akkor én se maradok ki. Előzőleg olvashattátok a '12-es termést, szóval jöhet akkor a filmes toplista. De nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez nem csak 2012-es filmeket tartalmaz, hanem a tavalyi évben látott filmekből áll össze.

10, Like Crazy
Nem egy sztereotip romantikus történet, kiváló cselekménnyel.

9, Stardust
Drámai sci-fi-kaland film. Talán maga a sztori nem nagy dolog, de annyira jól megkreált film, hogy abszolút ajánlott megnézni. 

többi a tovább mögött!


8, Chronicle
Mi lenne, ha a való életben szuper képességet nyernénk? Biztos nem az, mint a képregény filmekben. Erre ad választ ez a film. Szerintem jól odacsap a képregény "meséknek".

7, It's kind of a funny story
Egy srác elhiteti magával, hogy depressziós és bezáratja magát egy intézetbe, ahol próbálja megfejteni, hogy baj van-e vele vagy csak képzelni, vagy csak azt akarja, hogy baj legyen vele. Emellett rájöhetünk, hogy Zach Galifianakis nem csak a Másnaposok vicces fiúját tudja remekül alakítani.

6, Reservoir Dogs
Barna, Kék, Fehér, Narancs, Szőke, Rózsaszín. Csak az álneveiket tudják egymásról a remekül összeválogatott rablóbanda tagjai. De van egy tégla köztük. Vajon ki? Quentin Tarantion filmje, azt hiszem ennyit elég is tudni.

5, Hannibal
A világhírű trilógia második filmje. Antony Hopkins lenyűgöző alakításával. Szerintem kár bemutatni a filmet, mindenki ismeri.. aki nem az ismerje meg!

4, The Avangers
A képregény filmek Ásza. Kedvenc filmjeink kedvenc hősei összeálltak, hogy megmentsék a világot.

3, Catch me if u can
Igaz történeten alapuló film, ami bemutatja, hogy egy ember, hogy volt képes milliókat csalni anélkül, hogy évtizedeken át bárki rájött volna.

2, Men from Earth
Filozófiai film a vallásról, a világról és az emberiségről. Mindenre választ ad, arra is, amire nem gondoltunk volna.

1, Intouchables
Egy igazán megható film egy rokkantról és az ő szociális segítőjéről. Egy mély barátság kialakulásásról, és arról, hogy a legmélyebb veremből is ki lehet jutni egy kis őszinte segítséggel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Start typing! - Nem jelenik meg azonnal, először elküldjük moderálásra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...