Infósáv - Nem szinezünk

Így lassan a SZIN vége felé megérdemel egy posztot (ha már tavaly jöttek a zenei posztok), hogy idén ez lesz az egyetlen szin poszt.
Okok: mert nem mentem szinre.
Hogy miért? Mert tanulni kell.
Hogy bánom? Not at all.
És miért nem?
  Az elmúlt 3 SZINhez képes az idei a legrosszabb zenei felhozatallal rendelkezik. (számomra) Tényleg nem képesek új előadókat beszerezni, és a külföldiek is egyre rosszabbak. Értem, hogy nincs della szarásig, de akkor vagy egy érdemleges előadót hozzanak, vagy vegyen példát más fesztiválokról, és csináljanak egy színvonalas, csak magyar előadókból álló fesztivált.
  Egyedül az utolsó nap tűnik izgalmasnak, de arra a napra úgy besűrítettek mindent, hogy a 10-12 megtekintendő koncert közül kénytelen lennék feláldozni 60%-át, míg az első három nap meg lényegében semmi érdekeset nem tartogatna számomra. Azért bátorkodtam ezt írni, mert hallomásból mások is hasonló véleményen vannak.
 Meg amúgy is, ilyen hőség még nem volt a SZINen, mint idén. Nem tudom, hogy bírják a srácok kint, de amikor hajnali 2-kor is 28-30 fok van... hát nem állnék akkor a délutáni tűző napon a hatalmas porban 1 órát, hogy koncertezzek.
 Remélem jövőre ezek a dolgok változni fognak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Start typing! - Nem jelenik meg azonnal, először elküldjük moderálásra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...