Infósáv - Jeles szám az eat this!-en

Nagy örömmel értesítem az olvasóimat, hogy jeles számhoz értünk az oldal történelmében. Ez lett az 1000. bejegyzés a blogon!

Ennek örömére egy-két számot megosztok veletek. Ez a milleniumi szám 2010. 06. 09.-től (ekkor keletkezett az első bejegyzés), azaz nagyjából 1 év és 9 hónap alatt jött össze. Ez idő alatt, több kisebb-nagyobb ráncfelvarráson is átestünk, amire remélem néhányotok még emlékszik. 
39 177 oldalmegjelenítést (azaz összesen ennyiszer kattintottak az oldal különböző bejegyzéseire és oldalaira) tudhatunk magunkévá. A top háromba postba a következők jutottak be: az egyik Heinekeken reklám zenéje,  az EU által betiltott reklám (melyről kiderült, hogy nem is volt betiltva, csak kamu volt a hír) és egy CKM-es leányzó Kovács Zsófi.
Köszönetet kell mondjak a partnereknek is: a napilinknek és a mindennapibetevőnek. Ők az oldalsávban láthatóak. A jövőben remélem még bővül a partner listánk.
Az eat this! továbbra is a megszokott ütembe hozza a szemet, fület és lelket gyönyörködtető dolgokat. Remélem a következő jeles számnál még több rendszeres olvasóval és több lájkkal kapjuk a visszajelzéseket, hogy rendben működik-e a blog.
Még egyszer köszönet minden olvasónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Start typing! - Nem jelenik meg azonnal, először elküldjük moderálásra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...