Infósáv - Online házibuli kellék

Szóval miről is van szó? Házibulikba természetesen mindig a youtube-ról megy a zene. Nincs is ezzel semmi baj. De mégis, elég zavaró lehet, amikor valaki oda téved a gép elé és úgy vált számot, hogy nyom egy STOP-ot, hirtelen elnémul a zene, mindenki hőbörög, majd jön a szöveg, hogy "Nyugi, ez k#rva jó szám lesz, várjatok". És jön a 4-5 perces néma csend, mert a szerencsétlen nem bírja megtalálni azt a zenét, amit annyira szeret és ismer.
Sőt ha véletlen új ablakba nyitja meg, akkor meg a hirtelen váltások esnek rosszul a többség fülének. A www.twoyoutubevideosandamotherfuckingcrossfader.com-on, mint a hogy a neve is mutatja, két youtube csatorna van, saját keresősávval, és egy crossfade gombocskával, amivel úgy érezhetjük magunk, mintha mi lennénk a falu rezidens DJ-je.
Nem nagy szám, de még is jobban esik ez a fülünknek, mint a "jól bevált" stop-szünet-play zeneváltás. Emellett lehet cselezni azzal, ha egy béna számot rak be valaki, hogy viszonylag feltűnés nélkül egy perc után dallamot váltsunk. Tudom, hogy ilyenre vannak remek programok, amiket könnyen lehet használni, ha legalább 3 hónapon keresztül folyamatosan tanulmányozod, de itt az egyszerűség a nagyszerű, és hogy bárki képes egy gombot arrébb tolni, hogy ezzel élvezhetőbb legyen a házibuli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Start typing! - Nem jelenik meg azonnal, először elküldjük moderálásra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...